Kindercocktails met Leo de Limo Kok.

Leo de Limo Kok is verreweg de beste cocktail kok van Nederland. Met en voor kinderen maakt Leo de lekkerste en vaak ook nog de gezondste cocktails. De kidz helpen spelende wijs mee aan geweldig drankjes. Leo kunt u boeken voor uw kinderfeestje of als mobiele act. Want met zijn rijdende limo cocktail bakfiets komt hij overal en is het een geweldige vertoning op bijv. een proeverij van een winkelcentrum.

Leo de Limo Kok Mobiel.

Afhankelijk van de situatie waarin Leo zich verkeerd, vervoert hij zijn limonades overal naar toe. Met een grote bakfiets vol met verschillende soorten limo een bakvol fruit en versiersels. Bediend Leo elk kind en geinteresseerde voorbijganger. Ideaal voor een groot evenement, braderie, proeferij of winkelcentrum.

Bel of mail voor prijzen en beschikbaarheid.

Leo de Limo Kok in Kraam.

Samen met Leo in zijn eigen cocktailkraam de mooiste limo cocktail maken. Elk kind zal het als fantastisch beschouwen! Leo Jongleert met sinaassappels, heeft meterlange rieten en bouwt voor de speciale gelegenheid nog een gaaf ballonnenbeest. De sfeervol ingerichte kraam zorgt al voor enige aantrekkingskracht. Maar onze Leo maakt dit natuurlijk af! Denkt u bijvoorbeeld aan de hete zomerdagen waarop kinderen niet moeten vergeten te drinken. Leo maakt het leuk!

Bel of mail voor prijzen en beschikbaarheid.