Kookkidz.nl en Kwiebus Kok

Kinderen vinden koken leuk! Want hoe graag kijken ze niet even in de pan als moeders het avondmaal bereid. Kookkidz, met ruim 5 jaar ervaring, speelt hier handig op in. Met Chefkok Kwiebus aan het roer worden de leukste kindermenu's ontwikkeld. Speciaal voor kinderfeestjes bij u thuis! De 3 gangen menu's worden samen bereid en opgegeten. En tijdens het feest zal de kinderkok tips en trucs geven om natuurlijk niet met een vieze keuken te eindigen. Na de afwas krijgt iedereen een ballonnenbeest en natuurlijk de recepten.

Geschiedenis kookkids naar kookkidz

Een paar jaar geleden begon Kwiebus met koken bij het "Vreeswijks kookpunt" te Nieuwegein. Deze kookstudio is helaas sinds 1 jaar gesloten en zodoende moest Kwiebus op zoek naar iets nieuws.

Kwiebus kwam uiteindelijk terecht bij clown.nl en heeft daar wat gezellige vrienden gevonden die kookkidz compleet konden maken. Uiteindelijk zijn we tot het volgende aanbod gekomen. En daar zijn wij best trots op! Kookkidz is dan nu ook niet meer weg te denken uit de wereld van kinder entertainment gecombineerd met koken!

Niks is Kookkidz te groot!

Meester Bakker